gesprek/discussie

Kamera Kultura

Bestel hier uw kaarten
 
Maandelijks zondags programma met: Interviews, optredens en een culinair hoogstandje.

 

Een betrokken interviewer (Jellie Brouwer), actuele en maatschappelijke thema’s, een verse en uitgebreide brunch én inspirerende optredens: dat is Kamera Kultura. Jellie gaat deze maand in gesprek met Geert van Eyck, curator van BredaPhoto, een internationaal fotografiefestival waarop meer dan vijftig fotografen uit binnen- en buitenland op verschillende locaties in Breda exposeren. Het thema van dit jaar is YOU.

 

Hassnae Bouazza (geboren 1973 in Oujda, Marokko) is journalist, columnist, vertaler en programmamaker. Hassnae was regisseur en eindredacteur van de veelbesproken zesdelige documentaireserie Seks en de Zonde. Ze heeft haar eigen online glossy Aicha Qandisha en in 2015 ontving ze in Beiroet de Arouwad Award voor haar werk over de Arabische wereld. Jellie gaat met haar in gesprek over haar werk.

 

Sylvia Hubers draagt een aantal van haar korte verhalen voor. Hubers was van 2009 tot en met 2013 stadsdichter van Haarlem. Ze bracht zeven dichtbundels uit en in oktober 2015 verscheen haar bundel met 268 korte en hyperkorte verhalen: Hier moet ik ingrijpen (Uitgeverij Prometheus).

 

Muziek van Gustavo Corrales Romero. Middels zijn diverse concertformules presenteert hij de Latijns-Amerikaanse klassieke en hedendaagse muziek waarin hij zich specialiseert.