Te gast

International whisky festival 2017

Van 17 t/m 19 november strijkt het Internationale Whisky Festival weer neer in De Grote Kerk in Den Haag.
 
De  masterclasses worden net als vorig jaar gehouden in het Nutshuis. Het Nutshuis bevindt zich op 10 stappen afstand, tegenover de ingang van het festival.
 
Bij een masterclass wordt dieper ingegaan op het distillatie proces, de geheimen van de whisky in het algemeen en het bijzondere van een bepaalde whisky, één enkel vat of de regio waar deze whisky vandaan komt. Een masterclass wordt ook wel een Nosing and Tasting genoemd of in goed Nederlands een proeverij. Het is heel interessant om zo'n proeverij mee te maken, want dit gaat in een afzonderlijke ruimte met niet meer dan 20 tot maximaal 50 personen. Tijdens deze masterclasses krijgt u 4 tot 6 whisky's te proeven.
 
 
Op het schema te vinden op www. whiskyfestival.nl staat wie de lezing van de Masterclass geeft, of Engels of Nederlands de voertaal is en welke whisky’s er geproefd worden.
 
 
LET OP! Mocht u niet naar het festival gaan, maar wel een masterclass willen volgen dan is dit mogelijk, behalve op vrijdagmiddag! Graag even aangeven bij de opmerkingen op de reserveringspagina van het Whiskyfestival.