Experiment

Hoogtij/Test Extra

Hoogtij is een feestje voor wie van kunst houdt. Van White Cube tot underground, van meer gevestigde kunst in de galeries en instellingen tot experimentele kunst, installaties en performances bij de kunstenaarsinitiatieven en in de openbare ruimte. Je kunt het allemaal bezoeken tussen 19.00 en 23.00 uur.
 

In het Nutshuis is de tentoonstelling SHRINKING SPACE – We Are All Human Rights Defenders #2 tot laat in de avond open en experimenteert het Catchpenny Ensemble met de visuele en auditieve mogelijkheden van de verschillende ruimtes in het gebouw. “Hoe beleven we geluid in de ruimte? En hoe beleven we de ruimte in geluid?” Het Catchpenny Ensemble probeert deze vragen te beantwoorden in Mindspace, een unieke mix van concert en installatie die elke bezoeker op zijn eigen manier zal ervaren.
 

Het Catchpenny Ensemble bestaat uit Rui de Matos, Irene Ruipirez, Chris Tsogias Razakov, Vincent Martig, Leonidas Zhupali, Natalia Alvarez Arenas, Ivan Pavlov, Sascha Thiele, Akvile Ruockute, Begonia Chan, Ilya Ziblat Shay, Yael Levy en Nikos Kokolakis.