Nutstuin, Open Air Cinema 2017: Senses of Cinema

Nutshuis Cinema

Senses of Cinema: openluchtbios, concert & streetfood

Deze zomer prikkelt Het Nutshuis alle zintuigen in het open air-programma Senses of Cinema. Vier films waarin muziek een onmiskenbare rol speelt, gaan gepaard met vier live muziekoptredens én vier verse en verrassende buffetten van Juni Café. Film, muziek en streetfood in onze beschutte en sfeervolle Nutstuin. Hoe kun je een zwoele zomerse avond beter doorbrengen?
 

Niet alleen de filmgenres in deze zomerserie lopen sterk uiteen, ook de muzieksmaken. Een vrouwelijke jazzband is het ontsnappingsmiddel van twee mannen op de vlucht in Billy Wilder’s komedieklassieker Some Like It Hot, waarin Marilyn Monroe de sterren van de hemel speelt. Twee Poolse jongens verliezen zich in eindeloze, doorgesnoven nachten op allerlei house/techno-feesten in de fenomenale hybride documentaire All These Sleepless Nights van Pools wonderkind Michal Marczak. Een Afro-Amerikaanse huurmoordenaar van de Italiaanse maffia neemt zijn toevlucht in hip hop in Jim Jarmusch’ New York-epos Ghost Dog: The Way of the Samurai. En Britse rebel Alex Cox bracht samen met Nederlands cameraman Robby Muller een punksensibiliteit naar Los Angeles in het magisch, realistische en hilarische Repo Man.
 
De tickets zijn opgesplitst in een film- en foodkaartje. Het filmkaartje geeft alleen toegang tot het optreden en de film. Het foodkaartje geeft enkel toegang tot het food gedeelte. Wil je de complete Senses of Cinema ervaring koop dan voor beide een kaartje.
 
Koop je kaartje(s) online en voorkom telleurstelling aan de deur. De Nutshuiskassa is een half uur voor aanvang geopend.