Het Nutshuis

Annemaria Koekoek!

NUTSHUIS-TEAM GOES NUTZ!

Medewerkers Haags Nutshuis voor één keer zelf op het witte doek

 

 

 

De NutsTuin. Normaal gesproken een oase van rust in het centrum van Den Haag, verborgen tussen de Grote Markt en cultureel podium Het Nutshuis. Maar nu, voor één keer, het duistere decor van een nachtmerrie..

 

Niemand van de Nutshuis-medewerkers zag het aankomen. De worstjes lagen afgelopen zomer gemoedelijk te sudderen op de barbecue, totdat filmprogrammeur en -regisseur Kees Brienen (bekend van o.a. ‘Dead Body Welcome’) gewapend met een 8mm camera en een grote verkleedkist de tuin in liep. Enkele halsbrekende toeren, lachsalvo’s en zwartgeblakerde sateetjes later sloot Brienen, met het kroos uit de vijver nog in zijn drijfnatte haar, de lens van zijn camera. De NUTZ-movie was een – freaky - feit.

 

Share & like de NUTZ-movie op onze Facebook pagina vóór vrijdag 13 december en maak kans op:
2 kaartjes ter waarde van € 35,00  voor cultureel café Kamera Kultura Extra op 19 decemberEen tjokvol programma, inclusief uitgebreid diner en live muziek, helemaal rond het medium film. Jellie Brouwer (NTR Kunststof Radio) interviewt bekende Nederlandse regisseurs, componisten vertellen over de eigenaardigheden van filmmuziek en natuurlijk heel veel (korte) film. Alvast enkele namen; Guido van der Werve, Jeroen Stout en de Meisjes van Spijs. Aanvang: 18.00 uur. Tot: 22.30 uur.

www.facebook.com/hetnutshuis

 

Psst!
Filmliefhebber? En kun je niet wachten om een film in de historische bankkluis van het Nutshuis te zien? Elke donderdagavond vanaf 20.00 uur kun je terecht bij Nutshuis Cinema. Check de agenda.