Het Nutshuis

Nutshuis

Café Juni opent in Het Nutshuis!

Vergaderen in een authentieke Commissarissenzaal (net als de oude bankiers van de Nutsspaarbank) met pompoencake en uitgebreide salade lunch? Op zaterdag naar de film in combinatie met een heerlijke verrassingsbrunch? Een expo bezoeken en na afloop een biertje? Dat kan vanaf vandaag in het Juni Café in Het Nutshuis.
 
Juni uit de Molenstraat strijkt neer in Het Nutshuis. Een monumentaal  voormalig bankgebouw met exposities, film(festival)s, experimentele avonden, een prachtige stadstuin, overheerlijke lekkernijen van Juni en in hartje Den Haag. Een niet te versmaden combinatie.
 
Juni staat bekend om haar kleurige, verrassende en elke dag wisselende menu’s. Salades, soepen, quiches, verse sapjes en homemade zoete lekkernijen. Een feest op je bord en nog gezond ook! De groente is biologisch, het vlees komt van dieren die lekker hebben rondgescharreld en de vis is zo diervriendelijk mogelijk gevangen. Zo veel mogelijk producten koopt Juni bij kleine ondernemers in de buurt.
 
Het Nutshuis is een onafhankelijk podium voor kunst, cultuur en maatschappij. Het programma wordt gemaakt met het oog op de achtergronden van en veelzijdige perspectieven op maatschappelijke kwesties. Naast de programmering zijn de zalen te huur voor vergaderingen of externe evenementen en zijn er 11 maatschappelijke organisaties gevestigd.
 
Wees welkom in het gerestylde café of de waanzinnige tuin waar je kunt genieten van al het lekkers. Juni Café is iedere werkdag open van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.
 
Juni Café in Het Nutshuis… de nieuwe hotspot  van Den Haag.
 
Like ons op Facebook.
 
Juni Café in Het Nutshuis, Riviervismarkt 5, 2513AM Den Haag